Nieuws:

Via deze pagina houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen en nieuwtjes van de Koninklijke Nederlandse Vereniging Eerste Hulp Bij Ongelukken afdeling Tiel e.o.

Diploma uitreiking basiscursus EHBO

Op 20 februari heeft de diplomauitreiking plaatsgevonden van de basiscursus welke in januari / februari plaatsvond.
6 van de 9 cursusten konden hier hun verdiende diploma in ontvangst nemen. 2 van de cursisten zullen in april nogmaals opgaan voor een examen om het begeerde papiertje alsnog in bezit te krijgen.
Wij feliciteren nogmaals de gelukkige geslaagden en wensen de cursisten die een tweede poging gaan doen veel succes hierbij.

Roel Boerma wandel- en trimloop

Op zondag 25 maart organiseren de leden van Atletiekvereniging Astylos weer de Roel Boerma wandel- en trimloop.
Deze ochtend kunt u hardlopen of wandelen naar keuze.
De opbrengst van het inschrijfgeld van deze trim- en wandelloop, komt geheel ten goede van de Stichting Vrienden Ziekenhuis Rivierenland Tiel.

De algemene ledenvergadering zal dit jaar plaatsvinden op woensdag 18 april.
De vergadering vangt aan om 19:30 uur en wordt gehouden in gebouw "de Schering".

Datums herhalingslessen seizoen 2017-2018

De datums van de herhalingslessen seizoen 2017-2018 zijn bekend.
U vindt deze op de pagina onder Cursussen, herhalingslessen