Informatie voor dienstverleners:

Dienstverleners kunnen in overleg worden ingezet voor een hele dag of een ochtend / middag / avond / nacht.
Over het algemeen worden diensten met minimaal 2 personen uitgevoerd.
EHBO’ers met weinig ervaring gaan eerst als aspirant met een ervaren EHBO’er mee, totdat zij voldoende bagage hebben en alleen dienst kunnen / durven lopen. Heeft u interesse, maar niet voldoende ervaring of drempelvrees, geef u dan op als aspirant bij de coördinator dienstverlening. (op elk evenement kan/mag een aspirant meelopen)

Agenda Dienstverleningen:

Voor de volgende evenementen worden nog dienstverleners gezocht en/of aspirant dienstverleners:

elke 3-de woensdag van de maand wordt het oud papier bij Ophemert, Est en Neerijnen i.s.m. de AVRI met 1 wagen overdag ingezameld door een vaste ploeg.

Districtswedstrijd Fietscross De Weirijders
TFCC De Weirijders-Wielercentrum Tiel / Schaarsdijk.
Zondag 2 september 08.30 18.00 uur 5 EHBO-ers

Glas en Kunstdagen
Binnenstad Leerdam
Vrijdag 7 september 11.00 20.00 uur 2 EHBO-ers

Hardloopwedstrijd Tien van Tiel (Astylos)
Hardloopwedstrijd door centrum Tiel.
Zondag 23 september 13.00 17.00 uur 3 EHBO-ers met fiets

Tentslottefeest Jong Gelre Zoelen
Weiland t.h.v. Haardijk 12, Asch
Zaterdag 29 september 21.00 03.00 uur 3 EHBO-ers

Volleybaltoernooi Regionale samenwerkingsverbanden Rivierenland
Betuwehal Tiel. (Ca 60 personen)
Vrijdag 5 oktober 12.30 18.00 uur 1 EHBO-er

U kunt zich aanmelden bij de Coördinator Dienstverlening Maarten Dix 06-3089 4018 of per e-mail aan ehbo-tiel@hetnet.nl .

Algemeen

Dienstverleners krijgen kleding (T-shirt, Fleece-trui, zomerjas en/of winterjas) en een EHBO-hulpverleningstas ter beschikking. Dus je staat nooit letterlijk of figuurlijk in de kou.
Is uw belangstelling gewekt om eens mee te lopen als dienstverlener, neem dan contact op met de Coördinator Dienstverlening Maarten Dix 06-30894018 of per e-mail aan ehbo-tiel@hetnet.nl .