Nieuws:

Via deze pagina houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen en nieuwtjes van de Koninklijke Nederlandse Vereniging Eerste Hulp Bij Ongelukken afdeling Tiel e.o.

Cursus Alcohol en Drugs

Inschrijven voor de cursus Alcohol & Drugs die in de nieuwsbrief aan leden is gemeld is vanaf 27 augustus niet meer mogelijk.

Basiscursus EHBO

In het najaar van 2018 zal er weer een basiscursus EHBO plaatsvinden.
In tegenstelling tot vorige versies zal deze cursus niet meer in de avonduren plaatsvinden maar op 3 zaterdagen van 8:30 tot 16:00.
De cursus vindt plaats op zaterdag 3 en 17 november en op zaterdag 1 december. Meer informatie vindt u op de pagina Basiscursus

Herhalingslessen

De datums van de herhalingslessen seizoen 2018-2019 zijn bekend.
Meer informatie vindt u op de pagina Herhalingslessen

Diploma uitreiking basiscursus EHBO

Op 20 februari heeft de diplomauitreiking plaatsgevonden van de basiscursus welke in januari / februari plaatsvond.
6 van de 9 cursusten konden hier hun verdiende diploma in ontvangst nemen. 2 van de cursisten zullen in april nogmaals opgaan voor een examen om het begeerde papiertje alsnog in bezit te krijgen.
Wij feliciteren nogmaals de gelukkige geslaagden en wensen de cursisten die een tweede poging gaan doen veel succes hierbij.